Monday, March 10, 2014

Follower Saya Yang Ke -100

Assalamualaikum

Hai korang. Beberapa hari jer lagi genap usia blog saya enam bulan. Bertatih-tatih lagi.
Kalau baby, rasanya baru merangkak kot....

Saya start buat blog ni dulu pada 12 September 2013...
First entri pun macam budak-budak jer hihik :P
Kenangan.....masa saya wujudkan blog ni pun sebab masa tu ada musibah menimpa kat diri saya
Jadi nak alihkan fikiran yang tak best tu, saya tulis blog...
At least jiwa dan fikiran saya tak tertumpu pada benda2 yang tak best tuuu... 

Alhamdulillah......
Hari ni rakan maya saya dah genap 100 orang. *mood gembira* padahal biasa jer, 
Blogger lain dah beratus plus plus, beribu plus plus....
Apa-apa pun saya nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada
semua blogger yang jadi sahabat saya. 
Moga ukhuwah kita semakin erat, insyaallah

Jom, review sahabat saya yang ke #100 ni...


Blog beliau TITISAN NURANI

Empunya blog namanya Kak Zakie. Akak ni banyak tulis motivasi, renungan dan kata-kata nasihat kat blog dia. Ada jugak selit-selit resepi masakan dan kisah-kisah anak-anak beliau. Nanti korang boleh lah singgah kat rumah kak zakie ye.
Follower dia dah cecah seribu lebih...dah lama berblog since 2010 lagi...

Lastly, untuk kak zakie, thanks jadi follower saya.


Terima kasih sebab sudi baca.

32 comments:

  1. rezqi kak zakie...
    nureen lmbt ckit jerr hehee
    salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa nureen, jgn lah ckp cam tuu sedey plak
      salam kenal :)

      Delete
  2. kak zie nie best...rajin msk...slalu bercerita pasai anak², jiran tetangga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ler eza, nmpk byk jer citer msk2 kan...

      Delete
  3. tahniah..semoga makin bertambah ;)

    ReplyDelete
  4. wah baru jd blogger dh ramai shbtnya ya..kakzakie ni mmg dikenali ramai blogger ...rajin membalas komen kawan2 yg singgah di blognya walau ternyata amat ramai sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh kakzakie mmg blogger kenak ek? follower pun ramai

      Delete
  5. Tu dia... Kakzakie jadi follower ke-100... ehehe... Silap saya masuk awal sangat... hahahaha...
    btw... Tahniah KB sebab dah nak masuk 6 bulan berblogging... Saya pasti KB pon dah rasa enjoy dah berblogging kan? Entri-entri KB pon dah memang hebat-hebat, seghonok bace cherita KB... ada yang mengembalikan memori lama yang nostalgia sebab dari kecik dok KK kan... :D
    Keep it up KB... and enjoy yourself.. harap semua dugaan apa yang KB hadapi dulu dah ok... wish u all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wafa, thanks..jgn puji lebey2, saya masih belajar...
      mmg saya berblogging skrg ni
      dugaan tu tetap ada, saya just ignore it

      Delete
  6. Dah banyak tu follower sampai 100 orang. Kalau sudi ajak member follow saya sekali.

    ReplyDelete
  7. Malunya kakak bila dijadikan pulak special N3..
    Tak sangka GA anjuran Yati menemukan kita ye..

    Apa pun terima kasih dari kakak atas review ini.

    ReplyDelete
  8. saya pon dah follow kak zakie..:)
    tahniah yer KB dah 103 follower tu nampak nyer..kiranyer awal sebulan la saya Create blog dari KB, saya bulan 8 / 2013..kira baru nak merangkak la yerk hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah utk rohaili juga, blog cantik wpun masih baru... :)
      happy blogging...

      Delete
  9. saya pun dah follow jugak ^^,
    so skang ni kak KB dah ada 104 followers..seronok kan berblog ni.saya pun dah ketagih haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks, salam perkenalan
      mmg seronok...enjoy bloging sofia :)

      Delete
  10. salam khairul bariah, dr smlm dok cari button follower...x jumpa limited asess dgn phone kecik ni...apa pun salam kenal yer...
    k.zakie mmg best byk nasihat dan cerita pengalaman boleh dibaca di blog nya...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke? klik kat view web version mesti jumpa hehe
      anyway...salam kenal :)

      Delete
  11. wahhh tahniah KB...dah maju dah,,,walaupun baru 6 bulan...hehehe...teruskan usaha yer...glemer kak zakie :)

    ReplyDelete
  12. Dah lama follow KAk Zaki..memang peramah & baik..kata2nya penuh dgn nasihat...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay, kita sama2 kawan kakzakie skrg :) :)

      Delete
  13. Kakzakie ni memang peramah.... tq joint GA akak KB ;)

    ReplyDelete
  14. kak zakie memang best.. komen dia selalunyer berkesan entri dia pun best sesangat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye..tak rugi kawan ngan kakzakie ni...kan cho zila?

      Delete
  15. Wahhh... Tahniah Kak Zakie... :D

    ReplyDelete
  16. Tahniah KB..dah ramai tu..semoga jadi pemangkin untuk terus berblog k..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah INI CERITA KITA. Komen yang baik dialu-alukan. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda...^_^