Sunday, February 16, 2014

Celcom Offer : Samsung Galaxy Note 3 Rose Gold

Assalamualaikum

Hai! Korang semua pernah tak taip sms tapi salah eja. Pastu tu orang yang terima sms atau baca tak faham. Pastu bila dah perasan salah, gelak sorang-sorang, hehe....

Hal ni pernah jadi kat saya. Dalam group whatsaap dengan kawan-kawan, bila baca rasa pelik...hah? eh, eh, eh, pastu ooooh, baru faham typo rupanya :O Camne nak cerita ye? Ok meh sini, saya tunjuk.....
(abaikan nama kawan-kawan group whatsaap saya ye)

Mula-mula dapat mesej, ingatkan kawan saya masuk tv tapi rupa-rupanya....TYPO :(


Pastu kawan saya yang disangka masuk tv tadi pun reply....tapi 'bilas masuk tv' lah pulak....TYPO lagi, hehe

Saya yang hanya membaca sembang dorang ni, gelak sorang-sorang. Lawaknya, kata samsung dah 'samseng' pulak. Eh eh, jari tersalah taip samsung pulak disalahkan. Ini semua gara-gara touch screen sebenarnya ....................................................................... jom sini saya nak tunjukkan kat korang keluaran Samsung Galaxy Note 3. Memang cantik. Banyak application dan yang paling penting ada disertakan sekali S pen. Senang nak tulis, bergaya dan tak lah typo lagi hehe. Kalau tak nak pakai S pen pun boleh gak. Dan yang lagi terkini, Samsung Galaxy Note 3 in Rose Gold. Ada dua warna, hitam dan putih.

Kat tepi dia ada line warna pink gold, nampak tak?

Lagi satu nak beritahu korang sempena CNY baru-baru ni celcom ada buat promotion Samsung Galaxy Note 3 dalam Rose Gold colours ni. Celcom tawarkan serendah RM1,538 untuk 24 bulan dengan data 5GB. Apabila korang sign up dengan plan ni dengan Celcon First, korang akan dapat Moshcino case percuma dengan nilai RM185. Ada lagi, ada lagi, boleh beli Samsung Galaxy Gear dengan harga diskaun iaitu RM288. Harga biasa RM999. Murahkan?

Tapi kena take note, promosi ni sah sampai 28 Februari 2014 ni jer. Sapa-sapa yang berminat tu, bolehlah cepat-cepat grab, sebelum terlambat. Tinggal dua minggu je lagi.

Korang boleh tengok info lanjut kat sini: http://bit.ly/li603FR

p/s: sambil buat kerja tulis-tulis dengan S pen di note baru, bolehlah whatsaap takde typo dah, hahaha.... udah! tetiba gelak sorang-sorang.

Terima kasih kerana sudi baca.

3 comments:

  1. Your bit ly URL above not working! Good post... and good strategy but the link fail...
    (just to inform u)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wafacw, i dah betulkan that link. thanks inform me. thanks alot. :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah INI CERITA KITA. Komen yang baik dialu-alukan. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda...^_^