Tuesday, January 28, 2014

Review Blog Bersama Fara (Part 1)

Assalamualaikum

Sebenar kita ada dua blog. Tadi kita post entri ni kat blog luriahkay.blogspot.com . Tapi kita rasa kesian pulak kat blog kita yang satu ni. Sebab blog ni pun aktif jugak tapi entri nya kisah-kisah family jer. Jadi kita rasa nak join segmen ni jugak lah.

Entri yang sama:

Semalam dapat notification facebook Farahuda Hud approved your request to join the group "Amazing Blogger". Jadi, hari ini baru boleh jalan-jalan tengok-tengok group tu. Tetiba ternampak blog Farahuda Hud nurfarahudahud.blogspot.com tengah buat review bloglist. Dateline dia pun masih aktif. So...apa lagi rebut peluang lah kan.

Dia punya syarat pun senang dan simple je. Jadi, jangan tunggu lama-lama, jangan tunggu lama-lama, jom lah buat.

1. Follow blog Huda - DONE

2. Buat satu entry yang simple - DONE

   kemudian letakkan banner di atas dalam entry korang - DONE


  backlink kan ke entry ke segmen ni - DONE

3. Letakkan entry korang di ruangan comment entry ini sahaja. - DONE

Tarikh tamat segmen ni pada 28 Januari 2014, pada jam 10.00 malam - DONE dalam tempoh yang ditetapkan.


Ok dah siap...



Terima kasih kerana baca dan review blog ini.

5 comments:

  1. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/01/masa-untuk-review-blog-part-1.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen yg sama..
    http://missnadia26.blogspot.com/2014/01/review-blog-bersama-fara-part1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih sbb singgah. kalau sudi follow la blog akk ye :)

      Delete
  3. sinngah dr sgmen yg sama...n done follow awk...

    http://areinazlan.blogspot.com/2014/01/review-blog-bersama-fara-part1.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah INI CERITA KITA. Komen yang baik dialu-alukan. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda...^_^