Thursday, January 30, 2014

Blog Kena Terjah

Assalamualaikum

Hari ini rasa gembira sangat. Sebab apa ye? First time saya join segmen bloglist camni, tetiba dapat untuk di review. Alhamdulillah. Sebenarnya, tak de la besar sangat benda ni, tapi rasa excited bila ada blogger yang sudi baca blog kita. Blog saya kategori newbie jugaklah, entri pun tak berapa banyak lagi. Banyak yang kena belajar. Kalau salah tolong tunjukkan ye.

So nak tunjuk sikit, benda yang diceritakan ni...

28/01/2014 hari tu join blog kat sini..

Pastu dah dapat inform blog kena review.


Ini dia entri dalam blog farahudahud.blogspot.com


dan ini blog saya yang dah kena review oleh adik farahuda. Thanks adik.

Kepada peserta-peserta lain juga saya ucapkan tahniah. Nanti kita join lagi ye. Meh-meh la...terjah dan follow saya pulak. Hew..hew malu sebenarnya nak ajak orang follow kita. :P

Terima kasih kerana sudi baca.

Luv, mama amir mira daniel

2 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah INI CERITA KITA. Komen yang baik dialu-alukan. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda...^_^